Gratis aandeel of ander cadeau bij deze brokers! (2024) (2024)

Gratis aandeel of ander cadeau bij deze brokers! (2024) (1)

Gratis aandeel, bij deze brokers krijg je het!

Een gratis aandeel, daar wil je natuurlijk meer van weten! Zeker wanneer je net wilt beginnen met beleggen, is het mooi meegenomen als je een gratis aandeel of een andere cadeautje bij je nieuwe broker account krijgt. Maar wat houdt dit eigenlijk in, een gratis aandeel? En bij welke brokers krijg je een gratis aandeel? Daar gaan we in dit artikel naar kijken. Zo kun jij wellicht een keuze maken voor jouw nieuwe broker en meteen goed van start met je gratis aandeel.

Inhoudsopgave verberg

1.Hoe werkt een gratis aandeel?

3.Gratis aandeel Trade Republic

4.Gratis aandeel DEGIRO

4.1.Voorwaarden €100,- transactie tegoed DEGIRO

5.Gratis aandeel BUX Zero

Hoe werkt een gratis aandeel?

Sommige brokers bieden een gratis aandeel aan om nieuwe beleggers te motiveren bij hun een account aan te maken. Dit is voor een broker een effectieve manier om nieuwe klanten te trekken, zonder dat het ze veel marketingbudget kost. Voor jou als nieuwe belegger is het prettig om met een gratis aandeel te beginnen en vervolgens je beleggingsportefeuille op te gaan bouwen.

Je krijgt bij sommige brokers dus een gratis aandeel wanneer je een account aanmaakt. De waarde van dit gratis aandeel verschilt per broker. Een gratis aandeel werkt over het algemeen vrij simpel. Jij maakt een account aan bij de broker en krijgt vervolgens een je gratis aandeel. Deze kun je vasthouden voor een langere tijd met het idee dat je er een positief rendement aan overhoudt. Of je kunt deze omzetten naar geld en dit op je tegenrekening laten storten of er iets van eigen keuze naar kopen!

Het doel van de broker is natuurlijk dat je een positief rendement behaalt, beleggen leuk gaat vinden en meer geld gaat storten.

Elke broker werkt net iets anders. Zo ook wanneer het gaat om het gratis aandeel of andere welkomstactie. Bij de meeste brokers heb je binnen enkele minuten een rekening geopend en kun je binnen enkele dagen al jouw gratis aandeel ontvangen. We hebben enkele brokers gevonden die een gratis aandeel of een ander cadeau aanbieden.

Gratis aandeel Trading212

Ook Trading212 geeft een gratis aandeel aan nieuwe gebruikers. Bij Trading212 ligt de waarde van je gratis aandeel tussen de €1,00 en €100,00. Je gratis aandeel wordt willekeurig gekozen door de broker. Bij Trading212 krijg je je aandeel vrijwel meteen als je de aanmelding hebt voltooid, je kunt hem dan eventueel ook direct weer verkopen. Wel moet je dan 30 dagen wachten voordat je het geld op je bankrekening kunt storten.

De laatste gratis aandeel actie was actief tot en met 25 november 2023! Je kan je nog wel aanmelden bij Trading212, maar op dit moment krijg je helaas geen gratis aandeel. Wel blijft Trading212 de goedkoopste broker! Lees hier meer over de broker Trading212.

Meld je op tijd aan via deze link als je gebruik wilt maken van deze actie. Als je je voor het einde van 8 juni aanmeldt, heb je nog wel enkele dagen om de registratie af te ronden en je eerste storting te doen.

Let op: de actie voor een gratis aandeel bij Trading212 is niet altijd actief! Wil je zeker weten dat je een gratis aandeel ontvangt? Check dan altijd de actuele acties.

Trading212 gratis aandeel voorwaarden

Om een gratis aandeel van Trading212 te ontvangen moet je je aanmelden, je identiteit verifiëren en een bedrag van minimaal €1,- op je Trading212 rekening zetten. Je aanmelding is binnen enkele minuten afgerond en je zal dan al binnen een werkdag je gratis aandeel ontvangen.

Gratis aandeel Trade Republic

Bij Trade Republic kon je destijds bij de lancering in Nederland ook een gratis (fractioneel) aandeel krijgen. De waarde van dit aandeel was in de meeste gevallen €50,- of €100 en in uitzonderlijke gevallen zelfs €150,- of €200,-. Zelf kreeg Pelle (dejongebelegger) een fractioneel aandeel ter waarde van €150,- van Amazon, terug te zien in het Trade Republic artikel.

Het loont dus echt om goed op de hoogte te blijven van dit soort acties. Dat doe je het makkelijkste door de website en het verhaal van dejongebelegger op Instagram goed in de gaten te houden!

Gratis aandeel DEGIRO

DEGIRO heeft helaas op het moment van schrijven geen gratis aandeel voor nieuwe gebruikers. Daarentegen bieden ze wel aantrekkelijke prijzen aan, deels door de Kernselectie van DEGIRO en kun je €100,- transactie tegoed krijgen wanneer je via deze link een rekening opent en begint met beleggen.

Lees meer informatie over de actie voor 100 euro transactietegoed bij DEGIRO.

Met je identiteitsbewijs bij de hand kun je je binnen enkele minuten aanmelden. Meer weten over DEGIRO? Omdat DEGIRO onze favoriete en de meest gebruikte broker is, hebben we erg veel uitgebreide artikelen over DEGIRO online staan.

Voorwaarden €100,- transactie tegoed DEGIRO

De actie geldt alleen voor nieuwe klanten van DEGIRO die na identiteitsverificatie een storting hebben gedaan om het account te activeren. De terugbetaling van de gemaakte transactiekosten wordt automatisch de volgende maand doorgevoerd!

Gratis aandeel BUX Zero

BUX Zero is een beleggingsapp die gemakkelijk te gebruiken is, ook voor beginnende beleggers. Ze hebben lange tijd een gratis aandeel voor nieuwe gebruikers aangeboden. Helaas zijn ze hier recentelijk mee gestopt en heeft BUX Zero de tarieven verhoogd. Door deze verhoging betaal je jaarlijks bijna 36 euro aan service fee.

Dit maakt BUX Zero wat ons betreft een minder goede keuze dan voorheen. De volgende 4 brokers zijn in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan BUX Zero:

  • DEGIRO
  • Scalable Capital
  • Trading212
  • Trade Republic

Wil je in plaats van actief beleggen liever passief beleggen? Centraal Beheer geeft momenteel in totaal een bonus van €125,- aan nieuwe klanten. Lees er alles over in het altijd up-to-date overzicht van alle acties omtrent beleggen.

Gratis aandelen ontvangen

Je kan op dit moment dus bij verschillende brokers een gratis aandeel of andere cadeau krijgen. Daarna kun je deze verkopen voor geld of laten staan met het doel om een positief rendement te behalen. Let echter wel op de voorwaarden voordat je een rekening opent, zodat je zeker weet dat de aanbieding nog geldig is en dat deze aansluit op je verwachtingen.

De acties kunnen per dag of maand verschillen. Wil je gebruik maken van een van de acties? Wacht dan niet te lang, de acties lopen namelijk niet voor altijd door! Actieperiodes lopen meestal voor bepaalde tijd of worden op het laatste moment misschien toch verlengd.

5/5 - (1 stemmen)

Dit artikel bevat mogelijk affiliate-links. Meld je je ergens aan via onze link, dan krijgen wij soms een kleine vergoeding. Dit kost jou niks extra en helpt ons te kunnen focussen op content! Een deel van de winst doneren we sinds 2023 aan goede doelen (culturele Anbi’s zoals KWF), steun je ons? Dan steun je ook indirect goede doelen!

Gratis aandeel of ander cadeau bij deze brokers! (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 6254

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.