Wat buitenlandse ondernemers moeten weten bij het openen van een Amerikaanse bankrekening - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (2024)

meer info

Taal:

Wat buitenlandse ondernemers moeten weten bij het openen van een Amerikaanse bankrekening - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (1)

Door Arjun Mahadevan

Gepubliceerd op 12 september 2022 3 min gelezen

Het is gebruikelijk dat bedrijven die internationaal actief zijn, een in de VS gevestigde bankrekening openen. Dit zorgt voor meer gemak bij het zakendoen met Amerikaanse klanten en elimineert de noodzaak om vreemde valuta te wisselen. Het bijhouden van een aparte bankrekening voor zakelijke doeleinden wordt ook door de IRS aanbevolen om een ​​betere administratie bij te houden. Het hebben van een speciale rekening zorgt ook voor een beter beheer van de cashflow van het bedrijf.

Wat buitenlandse ondernemers moeten weten bij het openen van een Amerikaanse bankrekening - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (2)

Het is gebruikelijk dat bedrijven die internationaal actief zijn, een in de VS gevestigde bankrekening openen. Dit zorgt voor meer gemak bij het zakendoen met Amerikaanse klanten en elimineert de noodzaak om vreemde valuta te wisselen. Het bijhouden van een aparte bankrekening voor zakelijke doeleinden wordt ook door de IRS aanbevolen om een ​​betere administratie bij te houden. Het hebben van een speciale rekening zorgt ook voor een beter beheer van de cashflow van het bedrijf.

Om een ​​zakelijke bankrekening voor een buitenlands bedrijf in de Verenigde Staten te openen, moeten buitenlanders documentatie overleggen die hun identiteit verifieert. Dit is om er zeker van te zijn dat de persoon die de rekening opent, is wie hij zegt dat hij is. De meest gebruikelijke manier voor banken om de identiteit te controleren is door een medewerker de foto op het identiteitsbewijs te laten vergelijken met de persoon die voor hem staat.

Af en toe bieden banken de mogelijkheid om op afstand een rekening te openen. Je kunt dit bericht bekijken om te zien welke opties momenteel beschikbaar zijn. Anders kunt u dit artikel lezen om erachter te komen hoe u nog meer een bankrekening kunt openen.

Hoe u een zakelijke bankrekening kunt openen voor een buitenlands bedrijf in de Verenigde Staten

Als u al een persoonlijke bankrekening heeft

Het openen van een zakelijke bankrekening voor een buitenlands bedrijf in de Verenigde Staten is een vrij eenvoudig proces, vooral als u al een persoonlijke bankrekening bij een Amerikaanse bank heeft. U hoeft alleen wat basisinformatie over uw bedrijf op te geven, zoals uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens. U moet ook uw burgerservicenummer of uw werkgeversidentificatienummer (EIN) opgeven. Nadat u alle benodigde gegevens heeft verstrekt, kunt u doorgaans online of persoonlijk bij uw bank een zakelijke bankrekening openen.

Overweeg online banken

Het kan lastig zijn om de juiste bank voor uw bedrijf te kiezen, maar als u in de Verenigde Staten bent gevestigd, moet u met een aantal zaken rekening houden bij het openen van een zakelijke bankrekening. Een optie is om met een online bank te gaan.

Er zijn tal van online banken om uit te kiezen, en ze hebben allemaal hun voordelen. Sommige online banken hanteren bijvoorbeeld lagere kosten dan traditionele banken, en sommige hanteren hogere rentetarieven op spaarrekeningen.

Een ander ding dat u moet overwegen, is of de online bank al dan niet fysieke locaties heeft. Sommige online banken zijn puur online, terwijl andere ook fysieke locaties hebben. Als u denkt dat u op een gegeven moment een fysieke banklocatie moet bezoeken, kan het de moeite waard zijn om een ​​online bank te kiezen die ook fysieke locaties heeft.

Huur een Amerikaanse manager in om deze zaken af ​​te handelen

Het opzetten van een zakelijke bankrekening in de VS kan een hele klus zijn voor eigenaren van buitenlandse bedrijven. U kunt overwegen een Amerikaanse manager in te schakelen die dergelijke zaken voor u afhandelt. Deze persoon is verantwoordelijk voor het opzetten van de bankrekening en het beheren van alle banktransacties. Zij zullen ook degene zijn die verantwoordelijk is voor het indienen van het benodigde papierwerk bij de Amerikaanse overheid.

Er zijn een aantal verschillende banken waaruit u kunt kiezen, dus u zult wat onderzoek moeten doen om de beste bank voor uw bedrijf te vinden.

Nadat u een bank heeft gekozen, moet de manager een aanvraagformulier invullen en de instelling alle benodigde documenten verstrekken. Dit omvat kopieën van de statuten van uw bedrijf, uw bedrijfslicentie en uw belastingnummer.

De bank moet ook de naam van uw bedrijf, het adres van uw bedrijf en de naam van de contactpersoon van uw bedrijf in de VS weten.

Zodra de bank over al deze gegevens beschikt, kan zij een zakelijke bankrekening voor u openen.

Conclusie

Buitenlanders kunnen in de Verenigde Staten een zakelijke bankrekening openen, maar er moeten wel een paar extra stappen worden gezet. Het belangrijkste dat u moet doen, is dat u alle vereiste documentatie op orde heeft, zoals een geldig paspoort, bedrijfslicentie en statuten. Zodra u dat allemaal heeft, kunt u een bank benaderen en zij zullen u helpen een rekening te openen. Er kunnen ook enkele kosten aan verbonden zijn, maar dit is over het algemeen niet zo moeilijk om te doen.

Doola is een van de DAO-experts in de VS en een vertrouwde expert die mondiale ondernemers helpt bij het opzetten van hun bedrijf in de Verenigde Staten. Van het integreren tot het verkrijgen van toegang tot betalingssystemen en het elk jaar garanderen dat het bedrijf legaal is: wij kunnen u de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Neem contact met ons op om te weten hoe wij u kunnen helpen!

Wat buitenlandse ondernemers moeten weten bij het openen van een Amerikaanse bankrekening - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5904

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.