XTB Investing Masterclass 2024: Mastering investment (2024)

Upptäck framtiden för investeringar XTB Investing Masterclass 2024, ett flaggskeppsevenemang som har åtagit sig att revolutionera ditt förhållningssätt till finansmarknaderna. I den bländande staden Paris kommer tänkare och innovatörer från finansområdet att mötas för en dag rik på lärande och delning. Oavsett om du är en erfaren investerare eller precis har börjat, är denna mästerklass nyckeln till att dechiffrera vinnande investeringsstrategier.

Innehållet på sidan display

Viktig händelseinformation

Detta möte är satt till tisdagen den 2 april, kl. 18, i Europlaza Tower, La Défense. Evenemanget har en panel av kända experter:

  • Didier Borowski kommer att erbjuda dig sin expertis inom makroekonomi för att effektivt navigera på marknaderna.
  • Antoine Andreani kommer att visa hur ETF:er och passiva investeringsstrategier kan berika din strategi.
  • Lilian Aliaga, specialist på kryptovalutor, kommer att öppna dörrarna till framtiden för digitala investeringar.
  • Philippe Béchade kommer att analysera trender på råvarumarknaden och vägleda dig i dina val.
  • Bruno Ducastel kommer att ta itu med skatteoptimering, ett nyckelelement för 2024.

  • 0,22 % provision

  • AMF reglerad

  • Mobilapplikation

  • Inflytande

ÖPPNA ETT KONTO

Program under evenemanget

Detaljerat program:

  • 18:30 – 19:00: Understanding Macroeconomics med Didier Borowski

Han kommer att förklara hur penningpolitik, ekonomiska tillväxttrender och viktiga makroekonomiska indikatorer som inflation och arbetslöshet påverkar finansmarknaderna. Denna presentation kommer att ge en solid grund för att förstå hur makroekonomiska händelser formar investeringsmöjligheter och risker.

  • 19:00 – 19:30: A:svantages av ETF:er av Antoine Andreani

Han kommer att diskutera diversifieringen, kostnadsminskningen, flexibiliteten och transparensen som ETF:er kan erbjuda, jämfört med traditionella investeringsinstrument. Denna session kommer att upplysa dig om hur du använder ETF:er för att uppnå dina finansiella mål samtidigt som du effektivt hanterar risker.

  • 19:30 – 20:00: Utforska potentialen med kryptovalutor med Lilian Aliaga

Han kommer att diskutera nuvarande trender, risker, såväl som framtidsutsikterna för kryptovalutor, och tillhandahålla en djupgående analys för att förstå hur man navigerar i denna växande sektor.

  • 20:00 – 20:30: Investera i råvaror med Philippe Béchade

Den kommer att täcka strategier för att investera i råvaror, inklusive analys av marknadscykler, inflytelserika geopolitiska faktorer och prisspekulation.

  • 20–30: Investeringsskattestrategier av Bruno Ducastel

Han kommer att diskutera olika investeringsinstrument och avancerade skattestrategier som kan hjälpa till att maximera din avkastning efter skatt, och lyfta fram vikten av skatteplanering för övergripande ekonomisk framgång.

Varför delta i XTB Investera Masterclass 2024?

La XTB Investing Masterclass 2024 är inte bara en sammankomst: det är en transformerande upplevelse i investeringsvärlden. Att delta i detta evenemang innebär att dyka in i hjärtat av den erkända expertisXTB, vinnare av titeln bästa mäklare. Detta är inte bara ett erkännande av deras förträfflighet och innovation, utan också ett bevis på deras engagemang för att tillhandahålla överlägsen service och resurser.

Denna masterclass symboliserar en unik möjlighet att få kontakt med toppen av finansbranschen, få spetskunskap och utforska innovativa investeringsstrategier. Genom att gå med oss ​​kommer du att dra nytta av berikande sessioner som syftar till att avkoda nuvarande och framtida marknadstrender, optimera din investeringstaktik och maximera din lönsamhetspotential.

XTB Investing Masterclass 2024: Mastering investment (2)

Lärande och nätverkande

Evenemanget överträffar det traditionella utbudet av seminarier och konferenser tack vare dess interaktiva och inkluderande format, som främjar utbyte av kunskap och utvidgning av det professionella nätverket. Workshoparna är utformade för att ge praktisk erfarenhet, där investeringsteorier tillämpas på fallstudier i verkliga världen, vilket gör det lättare att tillgodogöra sig strategier och implementera dem.

Genom att fördjupa dig i denna stimulerande miljö får du den unika möjligheten att engagera dig med kända investerare och experter, skapa värdefulla kontakter och samarbeta kring idéer och projekt. Det här är en ovärderlig chans att bygga ett starkt nätverk och få inspiration från de bästa inom området.

  • 0,22 % provision

  • AMF reglerad

  • Mobilapplikation

  • Inflytande

ÖPPNA ETT KONTO

Möt världskända experter

La XTB Investing Masterclass samlar respekterade talare och proffs i branschen, och erbjuder en mångfald av perspektiv och en rad praktiska råd. Dessa experter kommer att dela med sig av sina erfarenheter, avslöja hemligheterna bakom deras framgångar och ge djupgående analyser om olika investeringsämnen.

Denna delning av expertis kommer att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som behövs för att navigera i den komplexa och dynamiska investeringsmiljön. Du kommer att lämna inte bara med en ökad förståelse för marknadsmekanismer utan också med beprövade strategier och innovativa idéer.

XTB Investing Masterclass 2024: Complete Immersion

Den totala nedsänkningen som erbjuds av XTB Investing Masterclass 2024 är utformad för att maximera din förståelse och ditt engagemang, vilket ger en rik och varierad inlärningsupplevelse. Interaktiva workshops, kombinerat med realistiska simuleringar, låter dig omedelbart omsätta koncepten och strategierna i praktiken.

Vad-ce vad XTB ?

Enligt meddelande XTB, denna mäklare är erkänd som en obestridd ledare inom mäklarbranschen, utmärker sig för sin globala närvaro och sitt orubbliga engagemang för sina kunder. Grundat med visionen att erbjuda en transparent och användarvänlig plattform, XTB har stuckit ut genom att erbjuda ett brett utbud av finansiella instrument, som täcker Forex, CFD:er, aktier, ETF:er och mycket mer. Deras användarcentrerade tillvägagångssätt resulterar i ett rikt utbildningserbjudande, avancerade handelsverktyg och lyhörd kundsupport, vilket bekräftar deras rykte om excellens och integritet.

Över åren, XTB har befäst sin position som en pionjär inom branschen och investerar ständigt i teknik och innovation för att möta kundernas föränderliga behov. Handelsplattformen xStation 5, utvecklad av XTB, är det perfekta exemplet, som erbjuder en optimerad användarupplevelse och omedelbar tillgång till globala marknader. Reglerad av flera ledande finansiella myndigheter, XTB garanterar maximal säkerhet och transparens.

  • 0,22 % provision

  • AMF reglerad

  • Mobilapplikation

  • Inflytande

ÖPPNA ETT KONTO

Missa inte denna möjlighet!

Missa inte detta exceptionella tillfälle att berika din kunskap, utöka ditt nätverk och förfina dina investeringsstrategier. där XTB Investing Masterclass 2024 är din inkörsport till investeringsexcellens.

Reservera votre plats och ge dig ut på detta pedagogiska äventyr för att förvandla din ekonomiska framtid och placera dig själv i spetsen för investeringar.

  • Om Oss
  • Senaste artiklarna

Mamisoa Fitahiana

De senaste artiklarna av Mamisoa Fitahiana (se allt)

  • XTB Investing Masterclass 2024: Att bemästra konsten att investera tillsammans med experterna - 21 mars 2024
XTB Investing Masterclass 2024: Mastering investment (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5948

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.