Senior Travel Insurance (2024)

Table of Contents
Η ταξιδιωτική ασφάλιση μεταναστών παρέχει εξειδικευμένες κάλυψη για άτομα που μεταναστεύουν σε μια νέα χώρα. Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης μεταναστών είναι εξαιρετικά για: Ποια είναι τα οφέλη του ταξιδιού μεταναστών Ασφάλιση? Ιατρική κάλυψη Ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη Υποστήριξη αίτησης βίζας Αποκτήστε το Best-Suit Travel Insurance Plan για εσάς Γιατί πρέπει επιλέξω Travelner; Ολοκληρωμένη κάλυψη Ασφαλές, γρήγορο και εύκολο Εξαιρετική εξυπηρέτηση 10 χρόνια εμπειρίας + % + Ιστορία πελατών To my experince sure I am feel happy… An easy step-by-step process The whole process was up to my… Customer service is swift and friendly. Very responsible and helpful to your… Daisy was very nice and efficient Very quick service GREAT Very good and convenience Very fast and helpful Συχνές ερωτήσεις Πώς μπορώ να βρω οικονομικά προσιτή ταξιδιωτική ασφάλιση όταν είμαι άνω των 65 ετών; Χρειάζονται οι ηλικιωμένοι ταξιδιωτική ασφάλιση; Πώς μπορούν οι ηλικιωμένοι να εξοικονομήσουν χρήματα στην ταξιδιωτική ασφάλιση; Μπορώ να πάρω ταξιδιωτική ασφάλιση για έναν 80χρονο; Χρήσιμα άρθρα Σχετικά προϊόντα Διεθνής ταξιδιωτική ασφάλιση Ταξιδιωτική ασφάλιση μεταναστών Επαγγελματική ταξιδιωτική ασφάλιση

Senior Travel Insurance (1)

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός; οι περιπέτειές σας είναι απεριόριστες. Απολαύστε τα χρυσά χρόνια του ταξιδιού σας με το σωστό πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης ανώτερης ηλικίας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Η ταξιδιωτική ασφάλιση μεταναστών παρέχει εξειδικευμένες κάλυψη για άτομα που μεταναστεύουν σε μια νέα χώρα.

Προβολή σχεδίου

Η ταξιδιωτική ασφάλιση μεταναστών παρέχει ιατρική κάλυψη και οικονομική προστασία σε άτομα που μεταναστεύουν σε μια νέα χώρα. Αυτή η μορφή ασφάλισης είναι ιδιαίτερα πολύτιμη κατά τα πρώτα στάδια της μετανάστευσης όταν τα άτομα μπορεί να μην είναι ακόμη επιλέξιμα για τοπικά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης.

Πέρα από τα άμεσα οφέλη για την υγεία, η ταξιδιωτική ασφάλιση μεταναστών συχνά βοηθά τα άτομα να πληρούν τις νομικές απαιτήσεις για την απόκτηση βίζας ή άδειας διαμονής στη χώρα υποδοχής τους. Αποδεικνύει οικονομική ευθύνη για πιθανές δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο μπορεί να είναι προϋπόθεση για την έγκριση μετανάστευσης.

Προβολή σχεδίου

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης μεταναστών είναι εξαιρετικά για:

Νεοφερόμενοι σε ξένη χώρα.

Υποψήφιοι για βίζα που πληρούν τις απαιτήσεις ασφάλισης.

Οικογένειες που ξεκινούν μια νέα ζωή στο εξωτερικό

Φοιτητές που επιδιώκουν διεθνή εκπαίδευση.

Επαγγελματίες που μετακομίζουν για ευκαιρίες εργασίας.

Senior Travel Insurance (4)

Ποια είναι τα οφέλη του ταξιδιού μεταναστών Ασφάλιση?

Προβολή σχεδίου

Senior Travel Insurance (5)

Ιατρική κάλυψη

Παρέχει ζωτική υποστήριξη για την ψυχική υγεία, τη φροντίδα της μητρότητας και τους τραυματισμούς που προκαλούνται κατά τη διάρκεια αθλημάτων και δραστηριοτήτων, εκτός από την τυπική ιατρική κάλυψη.

Senior Travel Insurance (6)

Ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη

Παρέχει ζωτική υποστήριξη για την ψυχική υγεία, τη φροντίδα της μητρότητας και τους τραυματισμούς που προκαλούνται κατά τη διάρκεια αθλημάτων και δραστηριοτήτων, εκτός από την τυπική ιατρική κάλυψη.

Senior Travel Insurance (7)

Υποστήριξη αίτησης βίζας

Διευκολύνει τη βίζα σας διαδικασία αίτησης παρέχοντας αποδεικτικά στοιχεία ολοκληρωμένης κάλυψης, ιδιαίτερα ως απαιτούμενο έγγραφο για βίζες Σένγκεν και Αμερικής.

  • Senior Travel Insurance (8)

    Επιλέξιμες ιατρικές δαπάνες

  • Senior Travel Insurance (9)

    Νοσοκομείο

  • Senior Travel Insurance (10)

    COVID-19 / SARS-CoV-2

  • Senior Travel Insurance (11)

    Επισκέψεις σε ιατρούς/Υπηρεσίες

  • Senior Travel Insurance (12)

    Συνταγογραφούμενα φάρμακα και φάρμακα

  • Senior Travel Insurance (13)

    Διακοπή ταξιδιού

  • Senior Travel Insurance (14)

    Καθυστέρηση ταξιδιού

  • Senior Travel Insurance (15)

    Χαμένες αποσκευές

  • Senior Travel Insurance (16)

    Κλοπή ταυτότητας

  • Senior Travel Insurance (17)

    Προσωπική ευθύνη

  • Senior Travel Insurance (18)

    Φυσική καταστροφή

  • Senior Travel Insurance (19)

    Επείγουσα ιατρική εκκένωση

  • Senior Travel Insurance (20)

    Τοπικό ασθενοφόρο έκτακτης ανάγκης

  • Senior Travel Insurance (21)

    Επανασύνδεση έκτακτης ανάγκης

  • Senior Travel Insurance (22)

    Τυχαίος θάνατος και διαμελισμός

* Σημείωση: Τα οφέλη της ταξιδιωτικής ασφάλισης θα εξαρτηθούν από το εξειδικευμένο πακέτο κάλυψης που θα επιλέξετε.

Αποκτήστε το Best-Suit Travel Insurance Plan για εσάς

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επόμενη περιπέτειά σας με ηρεμία; Εξερευνήστε τη συλλογή μας από προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης προσαρμοσμένα στο συγκεκριμένο ταξίδι σας σήμερα!

Senior Travel Insurance (23)

Γιατί πρέπει επιλέξω Travelner;

Λήψη ασφάλισης

Ολοκληρωμένη κάλυψη

Ανακαλύψτε μια πλήρη συλλογή επιλογών ταξιδιωτικής ασφάλισης από κορυφαίους παρόχους στον κλάδο. Απολαύστε ολοκληρωμένη προστασία σε προσιτή τιμή

Ασφαλές, γρήγορο και εύκολο

Λάβετε προσφορές ταξιδιωτικής ασφάλισης, συγκρίνετε προγράμματα και αγοράστε το αγαπημένο σας συμβόλαιο, σε 5 λεπτά ή λιγότερο. Είναι τόσο απλό!

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Η αφοσιωμένη ομάδα έμπειρων συμβούλων μας παρέχει κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε καθοδήγηση από ειδικούς σε κάθε βήμα.

Λήψη ασφάλισης

10 χρόνια εμπειρίας

Έμπιστοι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο

  • +

    Πελάτες

  • %

    Βαθμολογία ικανοποίησης

  • +

    Εξυπηρετούμενες χώρες

Senior Travel Insurance (25)Senior Travel Insurance (26)

To my experince sure I am feel happy…

To my experince sure I am feel happy after my mistaken on wrongly given date coverage. Travelner team can soft my problem fast and great job. Thank you!

Senior Travel Insurance (29)

IKAM IKAM

Mar 1, 2023

An easy step-by-step process

An easy step-by-step process. The traveller consultants are fast and friendly. The total cost is adequate.

Senior Travel Insurance (30)

OrlanLlanos

May 01, 2023

The whole process was up to my…

The whole process was up to my expectations with timing communication. I felt cared.

Senior Travel Insurance (31)

zack zack

Mar 13, 2023

Very responsible and helpful to your…

Very responsible and helpful to your clients

Senior Travel Insurance (33)

Lusanda Lusanda

Mar 24, 2023

Daisy was very nice and efficient

Daisy was very nice and efficient. A good and quick service.

Senior Travel Insurance (34)

Maurice Maurice

Mar 15, 2023

Very quick service

Very quick service, no complaints

Senior Travel Insurance (35)

paul Stewart

Mar 2, 2023

GREAT

ITS BEEN GREAT

Senior Travel Insurance (36)

Juana Juana

Apr 1, 2023

0

Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να βρω οικονομικά προσιτή ταξιδιωτική ασφάλιση όταν είμαι άνω των 65 ετών;

Για να βρείτε οικονομικά προσιτή ταξιδιωτική ασφάλιση όταν είστε άνω των 65 ετών, ξεκινήστε με βασική κάλυψη που περιλαμβάνει βασικά είδη, όπως έκτακτα ιατρικά έξοδα και ιατρικά έξοδα. Φροντίστε να διαβάσετε τις εξαιρέσεις πολιτικής για να κατανοήσετε τι δεν καλύπτεται. Όσοι έχουν προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις πρέπει να τις αποκαλύψουν για να λάβουν την κατάλληλη κάλυψη. Εάν η διαδικασία φαίνεται συντριπτική, η συμβουλή ενός ειδικού στην ασφάλεια Travelner's που ειδικεύεται στην ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση. Να θυμάστε ότι οι τιμές μπορεί να διαφέρουν, γι' αυτό ψωνίστε για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για τις συγκεκριμένες ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

Νοε 09, 2023

Χρειάζονται οι ηλικιωμένοι ταξιδιωτική ασφάλιση;

Σίγουρα, Ναι! Παρέχει μια ποικιλία από οφέλη και προστασίες που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για τους ηλικιωμένους. Η κάλυψη περιλαμβάνει απροσδόκητα ιατρικά επείγοντα περιστατικά, ακύρωση ή διακοπή ταξιδιού λόγω απρόβλεπτων γεγονότων, αποζημίωση για καθυστερήσεις ταξιδιού και χαμένες αποσκευές, εκκένωση έκτακτης ανάγκης και οικονομική προστασία για προπληρωμένα έξοδα ταξιδιού. Η ταξιδιωτική ασφάλιση παρέχει ηρεμία και διασφαλίζει ότι οι ηλικιωμένοι ταξιδιώτες, που μπορεί να έχουν προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις ή διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο προβλημάτων υγείας, έχουν διαθέσιμη οικονομική προστασία και βοήθεια σε περίπτωση απροσδόκητων γεγονότων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Νοε 09, 2023

Πώς μπορούν οι ηλικιωμένοι να εξοικονομήσουν χρήματα στην ταξιδιωτική ασφάλιση;

Οι ηλικιωμένοι μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στην ταξιδιωτική ασφάλιση επιλέγοντας παροχές που σχετίζονται με τις ανάγκες τους και εξαλείφοντας τα περιττά οφέλη. Η διατήρηση της καλής υγείας και η ακριβής αποκάλυψη προϋπαρχουσών συνθηκών διασφαλίζει καλύτερα ποσοστά. Η ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση και η προσαρμογή της κάλυψης σε συγκεκριμένες ανάγκες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν είναι διαθέσιμο, επωφεληθείτε από προγράμματα εκπτώσεων για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς ασφαλιστικών υπηρεσιών της Travelner . Αυτές οι στρατηγικές βοηθούν τους ηλικιωμένους να αποκτήσουν οικονομικά προσιτή ταξιδιωτική ασφάλιση.

Νοε 09, 2023

Μπορώ να πάρω ταξιδιωτική ασφάλιση για έναν 80χρονο;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι διαθέσιμη για ταξιδιώτες 80 ετών, αλλά τα ασφάλιστρα μπορεί να είναι υψηλότερα λόγω παραγόντων που σχετίζονται με την ηλικία. Για να καθορίσετε την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, επιλέξτε ασφάλιση που είναι κατάλληλη για τις συνθήκες και τις ανάγκες του ταξιδιού σας.


Ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της επιλεγμένης πολιτικής, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν εξαιρέσεις ή περιορισμούς. Εάν θεωρείτε ότι η διαδικασία είναι συντριπτική ή αντιμετωπίζετε ασυνήθιστες περιστάσεις, σκεφτείτε να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό ταξιδιωτικών ασφαλίσεων του Travelner . Μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για να διασφαλίσουν ότι έχετε επαρκή κάλυψη για ένα ταξίδι χωρίς ανησυχίες.

Νοε 09, 2023

Χρήσιμα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

Senior Travel Insurance (40)Νοε 11, 2023

Ασφάλιση ηλικιωμένων

Πώς να βρείτε ταξιδιωτική ασφάλιση για ηλικιωμένους Καναδάς

Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι ένα δίχτυ ασφαλείας για τους ηλικιωμένους, είτε εξερευνάτε τον Καναδά είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Εάν σκέφτεστε «Πώς να βρείτε ταξιδιωτική ασφάλιση για ηλικιωμένους στον Καναδά;», ας εξερευνήσουμε με το Travelner μέσω αυτού του άρθρου.

Senior Travel Insurance (42)Νοε 11, 2023

Ασφάλιση ηλικιωμένων

Ετήσια προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης για ηλικιωμένους - Η σωστή πολιτική για εσάς

Καθώς μεγαλώνουμε, η υγεία μας γίνεται κορυφαία προτεραιότητα. Οι ηλικιωμένοι είναι συχνά πιο επιρρεπείς σε ιατρικά ζητήματα, γι' αυτό είναι απαραίτητη η πλήρης κάλυψη υγείας ενώ ταξιδεύουν.

Senior Travel Insurance (44)Νοε 11, 2023

Ασφάλιση ηλικιωμένων

Senior Travel Insurance: Ο ολοκληρωμένος οδηγός και η σύγκρισή σας

Τα ταξίδια είναι μια ανταποδοτική εμπειρία που δεν γνωρίζει όρια ηλικίας. Ωστόσο, όσο μεγαλώνουμε, οι ταξιδιωτικές μας ανάγκες και ανησυχίες εξελίσσονται. Οι ηλικιωμένοι ταξιδιώτες, ειδικότερα, αναζητούν ψυχική ηρεμία και ολοκληρωμένη προστασία κατά την εξερεύνηση του κόσμου.

Σχετικά προϊόντα

Ολα τα προϊόντα

Senior Travel Insurance (45)

Διεθνής ταξιδιωτική ασφάλιση

Μάθε περισσότερα

Senior Travel Insurance (46)

Ταξιδιωτική ασφάλιση μεταναστών

Μάθε περισσότερα

Senior Travel Insurance (47)

Επαγγελματική ταξιδιωτική ασφάλιση

Μάθε περισσότερα

Senior Travel Insurance (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 5924

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.