Finance Traineeship ESG Reporting Control Vacatures bij a.s.r. verzekeringen | Kom werken bij a.s.r. en bekijk al onze vacatures in Utrecht, Enschede en Heerlen! (2024)

Hallo Finance Traineeship ESG Reporting & Control

Word jij onze nieuwe collega?

terug naar Vacatureoverzicht

Home Vacatureoverzicht Finance Traineeship ESG Reporting Control

Solliciteer direct Translate this page How to translate this page? Multiple language support

Sorry currently we only support a Dutch text version of this website. If you use this solution our complete website will be translated for you in the language you prefer.

How to fix this?

You can easily use your desktop browser's features to translate this website for you. To do this you need to take these steps:

  1. On the right of the address bar, click Translate.
  2. Click on your preferred language.
  3. Your browser will translate our current webpage.

Wil jij alle verschillende onderdelen van het reporting & control vak ontdekken en je daarin verder ontwikkelen? Met het Finance Traineeship ESG Reporting & Control bij a.s.r. dagen we je uit om meteen duurzame impact te maken!

ESG is een nieuw aandachtsgebied binnen onze afdeling Group Finance, en daar ga jij als een belangrijke rol in spelen. Meewerken aan verschillende projecten, ESG informatie verzamelen, scherpe analyses uitvoeren en betrouwbare managementrapportages; daar kun jij je mee gaan bezighouden tijdens het Finance Traineeship. Maar als eerste ga je aan de slag met de implementatie van de CSRD, waarna je een nieuwe ESG rapportage gaat ontwerpen én schrijven voor het jaarverslag 2024.De twee (of drie) overige opdrachten bepaal je samen met de business, en zijn afhankelijk van jouw interesse en achtergrond.

Een mentor en een praktijkbegeleider begeleiden jou op je ontdekkingsreis en je krijgt één-op-één coaching van een talentadviseur. Daarnaast doorloop je een gezamenlijk ontwikkelprogramma met je mede-trainees. Zo stroom je, met een rugzak vol ervaringen, aan het einde van jouw Finance traineeship uit in een vaste baan die helemaal bij jou past.

Dit ga je doen tijdens je Finance Traineeship ESG Reporting & Control

  • je gaat alles leren over (ESG) reporting & control
  • je bouwt een breed netwerk op binnen a.s.r. door drie of vier opdrachten op te pakken
  • je volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • samen met de 7 andere trainees ga je grenzen verleggen, sparren en ervaringen delen
  • na het Finance Traineeship stroom je uit in een vaste baan die helemaal bij jou past, bijvoorbeeld als Junior Reporting Analist of Junior Controller

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • hebt (bijna) een relevante masteropleiding op zak, het liefst in de richting van (Bedrijfs)economie, Accountancy, maar ook met een andere relevante master ben je welkom om te solliciteren
  • hebt affiniteit met wet- en regelgeving over verslaglegging en duurzaamheid en je wil echt impact maken met analyses en managementrapportages
  • bent communicatief, neemt initiatief, denk conceptueel en je kunt analytisch naar de zaken kijken
  • wil duurzame impact maken en een steentje bijdragen aan de maatschappij
  • kan 2 september starten met het traineeship bij a.s.r. in Utrecht

Dit bieden we je

  • een bruto salaris van € 3215 op basis van 38 uur per week, een 13e maand en 8% vakantievergoeding
  • een heel goede pensioenregeling met een hoge bijdrage van de werkgever. Plus een aantrekkelijke thuiswerkvergoeding en kortingen op verzekeringen
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een NS-Business Card met vrij reizen (ook privé) of een kilometervergoeding
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • werk waarmee je een positieve invloed hebt op de samenleving van morgen; samen stropen we onze mouwen op voor een eerlijkere en duurzamere toekomst

Hier ga je werken als Finance Traineeship ESG Reporting & Control in Utrecht

In het team ESG Reporting & Control op de afdeling Group Finance werken we met 8 collega’s met verschillende achtergronden. Je werkt in een omgeving die volop in beweging is, waar ruimte is om je eigen werk en je loopbaan vorm te geven en waar altijd gekeken wordt naar hoe het nóg beter kan. We sparren veel met elkaar over inhoudelijke zaken of mogelijke oplossingen en adviezen. Voor jouw eerste opdracht met de implementatie van de CSRD werk je projectmatig in een multidisciplinair teams met onder andere reporting specialisten, controllers, data analisten en sustainability managers. Naast het traject bij ESG Reporting & Control is het ook mogelijk om ergens anders in het Finance domein aan de slag te gaan of uit te stromen.

Solliciteer op het Finance Traineeship ESG Reporting & Control van a.s.r.

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.

Hier vind je meer informatie over het sollicitatieproces.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie vóór 17 april. Wil je eerst meer weten over het traineeship en werken bij a.s.r.? Meld je dan vóór 3 april aan voor de Inhousedag van a.s.r.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons: Max Kokhuis (max.kokhuis@asr.nl / 06 – 27 34 64 18), bij voorkeur whatsapp).

Als we een match zien, nodigen wij je via mail uit voor een online assessment. Is de uitkomst daarvan goed? Dan nodigen we je uit voor een online gesprek op 2 mei.

Is de vacature niet interessant voor jou maar misschien wel voor iemand in je netwerk? Wij vinden het fijn als je de vacature wilt delen.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Lees wat we nog meer bieden

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct

Nog vragen?

Max Kokhuis

06 27 34 64 18 Stuur een WhatsApp Stuur een e-mail

Verhalen van collega's

  • ‘Ik heb niet alleen kennis en ervaring, maar ook een mooie baan aan mijn traineeship overgehouden'
  • ‘Het is mooi om trainees zo snel te zien ontwikkelen’

Bekijk alle verhalen

Misschien ook iets voor jou:

  • Traineeship bij a.s.r. Utrecht Junior Traineeship € 3.215
  • Projectmanagement Traineeship Utrecht Junior Traineeship Management € 3.215

Bekijk alle vacatures Maak een vacature-alert

Finance Traineeship ESG Reporting  Control Vacatures bij a.s.r. verzekeringen | Kom werken bij a.s.r. en bekijk al onze vacatures in Utrecht, Enschede en Heerlen! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 5614

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.