Bitcoin Çöküşlerini Bildi! ‘Bu 5 Altcoin Patlayabilir’ - Csa Haber (2024)

Kripto para piyasası Bitcoin önderliğinde yeni bir ivme yakaladı. Başkan kripto 31 bin doları da kırmayı başardı. Bu olumlu havanın hakim olduğu ortamda usta analistler, patlama potansiyeli olan altcoin projelerini paylaşıyor.

Bu altcoin büyük bir çıkış yapmak üzere

Bitcoin çöküşlerini bilen Bluntz takma isimli analist, güçlü performans gösteren Ethereum (ETH) tabanlı bir altcoinin büyük bir çıkış yapmak üzere olduğunu söylüyor. Analistin geçmiş isabetli iddialarına bu yazıdan göz atabilirsiniz. Analist, The Graph’in (GRT) fiyat modelinin mevcut bedelinden %150’lik bir artış potansiyeline işaret ettiğini kaydediyor. Analiste nazaran, GRT yükselen bir üçgenden çıktı. Ayrıyeten A, B ve C olarak etiketlenen bir Elliot Wave Teorisi üç dalga düzeltme modelini tamamladı. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Beğendiğim pek çok âlâ suram var. GRT 4 saatlikte hoş bir yükselen üçgende kırıldı. Ayrıyeten büyük A-B-C haftalık vakit diliminde de tamamlanmış görünüyor. Bunun hakikaten güzel olma potansiyeli var.

Bitcoin Çöküşlerini Bildi! ‘Bu 5 Altcoin Patlayabilir’ - Csa Haber (1)Kaynak: Bluntz/Twitter

Analist, grafiğine bakarak GRT’nin yakında en az 0,25 dolar fiyat düzeyine çıkacağını iddia ediyor.

Yılın başından bu yana fiyatı yükselen GRT, Aralık 2022’de yaklaşık 0,05 dolardan süreç görüyordu. Bu yazının yazıldığı sırada GRT, son 24 saat içinde %1,9 düşüşle 0,10 dolar kıymetindeydi.

Lider altcoin de Bluntz’un radarında

Analistin radarında ayrıyeten önde gelen akıllı mukavele platformu Ethereum da var. Bluntz’a nazaran ETH alçalan bir üçgenden çıktı. Analist, ETH’nin Temmuz ayına kadar 2.400 dolar düzeyine yükseleceğini öngörüyor. Ayrıyeten ETH’nin ETH/BTC grafiğinde Bitcoin (BTC) karşısında güç kazandığını da belirtiyor. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmeyi paylaşıyor:

ETH/BTC nihayet bir gecede ana taban düzeylerini süpürdü. Bbu da günlük USD paritesinde bir boğa bayrağı kırılmasıyla tıpkı vakte denk geldi. Bence yeni tepeleri hedefleyerek burada biraz ETH’ye yatırım yapma vakti. Kripto konusunda aylardır bu kadar heyecanlanmamıştım.

Bitcoin Çöküşlerini Bildi! ‘Bu 5 Altcoin Patlayabilir’ - Csa Haber (3)Kaynak: Bluntz/Twitter

Analist, umut verici bir XRP rallisine hazırlanıyor

hinking Crypto Podcast’in kurucusu Tony Edward, yakın vakitte attığı bir tweet’te, Bitcoin geri çekilme tepesine ulaştığında potansiyel bir XRP rallisi için duyduğu heyecanı lisana getirdi. Analist, gözlerini umut verici altcoin’ler olarak XRP ve Ethereum’a (ETH) dikti. Edward’ın iyimserliği, Ripple ile ABD Menkul Değerler ve Borsa Komitesi (SEC) ortasında sona ermek üzere olan davada Yargıç Analisa Torres’in olumlu bir karar vermesini ummasından kaynaklanıyor.

https://twitter.com/ThinkingCrypto1/status/1671933851466186757

Edward, Bitcoin yaklaşık 40 bin dolarlık geri çekilme tepesine yaklaşırken, XRP ve ETH üzere altcoin’lerin değerli bir fiyat artışı yaşayacağını öngörüyor. XRP’nin rallisine ait beklentisi, Ripple davasında olumlu bir sonuca yakından bağlı. Ayrıyeten, bunun XRP’nin kayda kıymet bir yükseliş yörüngesine girmesi için gerekli katalizörü sağlayacağını öngörüyor. Edward, XRP’nin öngörülen üst istikametli hareketine hazırlanırken yatırım stratejisini buna nazaran ayarlıyor. Bu sayede, ralli sırasında kâr elde etmeyi planlıyor. Ayrıyeten, Bitcoin’in gelecek yıl yarıya inmesinin akabinde makro boğa koşusu için XRP biriktirmeyi düşünüyor.

PEPE, DOGE’den daha âlâ performans gösterecek

Ünlü kripto para analisti Miles Deutscher, PEPE’nin bir sonraki boğa döngüsünde DOGE’den daha âlâ performans göstereceğini öngörüyor. Bir Twitter paylaşımında Deutscher, iddiasının ardındaki nedenleri vurguluyor.

https://twitter.com/milesdeutscher/status/1672041695071059969

Deutscher’in PEPE’nin bir sonraki döngüde DOGE’den daha âlâ performans göstermesini desteklemesinin birinci nedeni “Sualtı Tezi” olarak isimlendirdiği şey. Analist, DOGE sahiplerine kıyasla daha az sayıda PEPE sahibinin “su altında” olduğunu belirtiyor. Bununla, yatırımları şu anda negatif olan PEPE sahiplerinin sayısının DOGE sahiplerinden daha az olduğu manasına geliyor. Bu da ralli başladığında PEPE için DOGE’ye kıyasla daha az satış baskısı olacağı manasına geliyor.

Deutscher ayrıyeten, PEPE’nin DOGE’ye kıyasla evvelki tüm vakitlerin en yüksek düzeyine (ATH) ulaşmak için daha fazla kata sahip olduğunu belirterek argümanlarını destekliyor. PEPE’nin evvelki ATH’sine ulaşması için fiyatının on iki katına çıkması gerekiyor. Lakin, DOGE için potansiyel daha düşük. Zira, evvelki ATH’sine ulaşmak için üç kattan daha az artması gerekiyor.

Bitcoin Çöküşlerini Bildi! ‘Bu 5 Altcoin Patlayabilir’ - Csa Haber (4)

Bu altcoin fiyatı yükseliş sinyali gösteriyor

Kripto analisti David, Polkadot (DOT) fiyatının bir boğa sinyali gönderdiğini söylüyor. Kasım 2021’de tüm vakitlerin en yüksek düzeyi olan 55 dolara ulaştıktan sonra uzun vadeli bir düşüş trendi başlattı. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere altcoin, bu periyotta fiyat %90’ın üzerinde geriledi. Bu süreçte, Aralık 2022’de 4,2 dolarda uzun vadeli bir dayanak düzeyine dokundu.

Fiyat daha sonra toparlansa da, 7,8 dolarlık direnç bölgesi tarafından reddedildi (kırmızı ok). Ayrıyeten, geçen hafta bir sefer daha 4,2 dolarlık dayanak bölgesine geriledi (yeşil ok). O vakitten beri fiyat toparlandı ve çift taban formasyonu oluşturma sürecinde. Bu, ekseriyetle trendin üst tarafta döneceğine işaret eden bir yükseliş formasyonudur. Buna ek olarak, haftalık RSI göstergesindeki (mavi çizgi) yükseliş sapması da buna eşlik ediyor. Bu da değerini daha da artırıyor. Bu nedenle, altcoin fiyatının yakın gelecekte %50’nin üzerinde bir artışla 7,8 dolarlık direnç bölgesine yükselme mümkünlüğü var.

Bitcoin Çöküşlerini Bildi! ‘Bu 5 Altcoin Patlayabilir’ - Csa Haber (5)DOT haftalık grafik / Kaynak: TradingView

En muhtemel görünüm, DOT fiyatının yakın gelecekte toparlanmaya devam edeceğini gösteriyor. Yakın amaç 5,5 dolar olup, 7,8 dolara ulaşma potansiyeli de var. Fiyatın 4,2 dolarlık yatay takviye düzeyinin altına düşmesi halinde bu perspektif geçersiz olacaktır.

Bitcoin Çöküşlerini Bildi! ‘Bu 5 Altcoin Patlayabilir’ - Csa Haber (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6416

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.