Alig várod az XRP visszatérését? Ez a 3 kripto addig még meglephet (2024)

A nyüzsgő kripto térben, az XRP keltett különösen nagy hullámokat az utóbbi időben. De miközben az XRP-re figyelünk, más kriptovaluták csendben valami hatalmasra készülnek. Ha potenciális nagyágyúkat keresel, ez felkeltheti az érdeklődésed. Merüljünk el a kriptográfiai világ mélységeibe, miközben feltárjuk az ígéretesnek tűnő versenyzőket.

A BlastUP hatalmas innovációval jelent meg, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött

A BlastUP egy egyedülálló indítópult platform, amely a Blastre épül, egy legendás Layer 2 blokkláncra, amely szédítő kezdetével uralta a címlapokat. A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépve néhány hét alatt több, mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel innovatív megoldásai a DApp-ok elindítására a Web3 és mesterséges intelligencia eszközök teljes készletével, az induló vállalkozások sikeréhez hivatott hozzájárulni. Széles körű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenki számára, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés jelenleg olyan lehet, mintha 2017-ben néhány dollárért Ethereumot vásároltunk volna. Az ötödik szakasz ára 0,055 dollár, míg a tőzsdei ár 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom, hogy BlastUP tokeneket vásárolj a legjobb áron, 45% kedvezménnyel.

>> Ragadd meg a lehetőséget: vásárolj BlastUP tokeneket 45%-os kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos jutalomhoz férhetnek hozzá, az elsőbbségi tokenértékesítéstől az exkluzív hűségjutalmakig az IDO-kban. A BlastUP tokenek befektetésével kamatot szerezhetnek, és részesülhetnek a seed staking funkcióból, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csupán egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a széles közönség lojalitását elnyerje. Ennek az indítópultnak az a célja, hogy csökkentse a belépési korlátokat a blokklánc startupok előtt, biztosítva, hogy már a kezdetektől minden meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és egy AI IDO-szűrő, az AI Startup Team Tools és a Community Marketplace bevezetését tervezi. A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dologgá váljon a kriptográfiai térben, ezért jobb, ha sietsz, és nekivágsz, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a kilövésre? Vásárolj BlastUP tokeneket most, és katapultálj befektetéseiddel <<

A NEAR Protokoll tokenjének erős teljesítménye a piaci volatilitás közepette

A NEAR Protocol tokenje erősen teljesít, a jelenlegi 8 dollár közeli árfolyammal, ami jelentősen meghaladja az 5,11 és 4,49 dolláros ellenállási szinteket. Ez egy bullish trend lehetőségét hozza magával, meglovagolva a legutóbbi lendület hullámát, ami hosszú távon még magasabbra tolhatja az árat. Különösen a jövőbeli események mint, például az NVIDIA mesterséges intelligencia-konferenciája, amelyek pozitív hatással lehetnek rá.

Másrészt kulcsfontosságú az óvatosság. A lendület ellenére az eladási nyomás megjelenhet, amint azt az RSI is jelzi. Ez, kombinálva a sztochasztikus mutatók ájtal javasolt semleges állásponttal, egy lehetséges ár-visszalépésre utalhat a legközelebbi 2,97 dolláros támaszszint felé. Rövid távon akár a második 2,07 dolláros támasz szint is előtérbe kerülhet. A kiegyensúlyozottság megőrzése kulcsfontosságú a digitális eszközök kiszámíthatatlan világában.

Az Aptos volatilitása a 334 millió dolláros APT beáramlás közepette

Az Aptos rövid távú volatilitását tekintve a 334 millió dollár értékű APT beáramlás növelheti a nyomást a viszonylag stabil jelenlegi 13,32 dolláros árfolyamon. A 13,77 és 15,82 dolláros ellenállási szintek ársúrlódást okozhatnak. Azonban az olyan bullish mutatók, mint az MACD és a 10 napos SMA, emelkedő tendenciát jeleznek. Ez azt jelenti, hogy az Aptos potenciálisan áthatolhat az ellenálláson, és új csúcsokat érhet el a volatilitás közepette.

A másik oldalon, hosszú távú perspektívát tekintve, ahol az Aptos árfolyamának 100 napos SMA-ja 9,62 dollár, a piac idővel felszívhatja ezt a túlzott likviditást. A 334 millió dolláros APT kezdetben felkavarhatja a piacot, de a robusztus 9,07 és 6,41 dolláros támogatási szint stabilitást biztosíthat. A semleges RSI és a sztochasztikus RSI miatt a kezdeti megrendülések ellenére kiegyensúlyozott piaci hozam érhető el.

Következtetések

A kriptovaluták hatalmas tengerében a BlastUP ígéretes, nagy potenciállal rendelkező projektté emelkedett. A platform innovatív koncepciója, amely a dinamikus Blast ökoszisztémán belül helyezkedik el, egyedülálló előnyt kínál a változékony kriptográfiai térben, ami erős jövőképre utal. Bár a NEAR Protocol, az Aptos, a Pyth Network és a Polygon lehetőségeket kínál a hozzáértő befektetők számára, bizonytalanságokat hordoznak magukban, amelyeket figyelembe kell venni. Végül a BlastUP a lista élére kerül, és készen áll arra, hogy forradalmasítsa a kriptovaluta szcénát a közösség az első megközelítésével és ambiciózus terveivel.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Alig várod az XRP visszatérését? Ez a 3 kripto addig még meglephet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5930

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.